kolmapäev, 22. mai 2013

Kallis loodushuvilise lapse vanem!

Saada oma laps kahepäevasele looduse suveõppele Muraste looduskooli!
Laagrid toimuvad järgmistel kuupäevadel:

17.-18. juuli - 10.-12. klass
31. juuli - 1. aug - 4.-6. klass
14.-15. aug - 1.-3. klass

Programmi jooksul tutvutakse mere ja metsaga. Merepäeval tutvume ranna ja mere kui elukeskkonnaga, rannikumere loomade, taimede ja kivimitega ning räägime mere kaitsmisest. Metsapäeval vaatleme erinevaid metsakooslusi ja neis elavaid loomi, linde ja taimi. Õpime metsas orienteeruma, otsime looduses loomade-lindude tegevusjälgi ja kuulame metsahääli.

Kogu õppimine toimub looduses läbi praktilise tegevuse. Süüa valmistame ühiselt lõkketulel.

Igas laagris saab osaleda 15 last. Toome lapsed hommikul Tallinna kesklinnast Murastesse ja teise päeva õhtul viime tagasi linna. Kaasa võtta vahetusriided ja jalatsid ning magamiskott. Looduskoolis on olemas telgid, magamismatid, sööginõud ja vihmakeebid.

Programmile registreerimiseks palume lapsevanemal enne 31. maid võtta ühendust looduskooli koordinaatoriga karoliina.juurik@gmail.com ning anda teada lapse nimi, vanus ning miks te sooviksite, et teie laps saaks laagris osaleda. 
Oodatud on süvenenud loodushuviga lapsed, kellele on suunatud meie programm ja kaks toredat päeva looduse tundmaõppimiseks heade juhendajate käe all väga looduslähedastes olmetingimustes.

Laager on tasuta. Programmi finantseerib Keskonnainvesteeringute Keskus.
http://www.studioviridis.ee/muraste/



http://www.kik.ee/et


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar