esmaspäev, 31. oktoober 2016

Puduprogrammi 2016 finaalüritus restoranis Vapiano

Getter Jaani, Grete Paia, Ženja Fokin ja Kristel Aaslaid olid suure pudruprogrammi finaalürituse tiimide juhid ning kokkasid koos lastega restoranis Vapiano.
Pudruprogrammiga tähistati Eestis esmakordselt pudrukuud ning 10. oktoobril oli rahvusvaheline pudrupäev. Programmi eesmärk oli tõsta laste teadlikkust tervislikust teraviljatoidust, anda infot õigete toitumisvalikute ja toiduvalmistamise kohta ning propageerida hommikupudru söömist.
31.oktoobril kell 15.00 toimus Solarise Keskuse Vapianos lõbus koolilaste üritus, mis võttis kokku terve oktoobrikuu väldanud Pudruprogrammi. Fortuuna tahtel osalesid sellel üritusel Tallinna Nõmme Põhikooli 2.a ja2.b klasside õpilased, kes said putrusid kaunistada- kujundada koos oma armastatud staaridega. Getter Jaani, Grete Paia, Ženja Fokin ja Kristel Aaslaid tulid appi tiimi juhtidena. Päev juht oli Pille Minev.
Esinesid tantsuansambli “Sõleke” väikesed rahvatantsijad. Laste teadmisi testis professor Tera.
Sellel päeval kandis Vapiano Pudru Saatkonna tiitlit. Menüüs olid kõikidele restorani külastajatele Veski Mati täistera kaerahelbepuder kahes variandis:
  •  soolane- krõbeda peekoni, parmesani juustu ja kõrvitsaseemnetega          inspireeritud Eesti Parima Pudrumeistri konkursi võidutöös
  • magus- aprikoosimoosi ja röstitud mandlilaastudega

Pudruprogrammi algatajad on teraviljahelveste tootjad Veski Mati ja Herkuless.
Veski Mati turundusdirektor Heikki Põhi: “Kõik lapsed olid ikka väga tublid ja uskumatult aktiivsed. Paljud ju avastasid tänu programmile ise kokates alles nüüd, et puder on täitsa söödav ja lausa maitsev.
Koolides jagatud retseptiraamatutele andsid oma toetuse Terviseamet, Eesti Peakokkade Ühendus, Eesti Toitumisnõustajate Ühendus, Gerd Kanter, Getter Jaani, Helen Sürje, 2015 Parim Pudrumeister Helena Kõivsaar, Pille Minev ja Gerli Padar.

                             



  





        



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar